• козметична количка

  • козметична количка

  • козметична количка

    LEMI

Тук се запознавате с Trolley Spa, нашата колекция от колички за спа за естетици. Всички наши колички за козметични центрове използват отлични материали, имат фини детайли и също така са напълно адаптивни. Разберете сега!

Дървени спа колички, открийте колекцията. Асортиментът на LEMI от дървени колички за красота включва следните модели:

Spa Shield

Sotryl

T-One

T-Smart

T-Store

T-Pedi

T-Vale

T-Vale S

T-Vapo

T-Wax

Tryllo

 Sotryl е дървена спа количка с колела и три рафта, предлага се в естествено дърво, дърво венге, млечно дърво, лакирано в бяло или черно.

По отношение на T-One, това е многофункционална масивна количка за естетици, оборудвана с две чекмеджета и един шкаф с рафт, който може да побере отоплителното тяло Hot Cabi или хладилното устройство Cold Cabi.

От друга страна, T-Smart се откроява сред количките за красота LEMI със своята гъвкавост: многофункционална, оборудвана с три рафта и безшумни колела, това е наистина полезен инструмент, подходящ за всякакви нужди.

Тук сме с T-Store, не плюс ултра на дървените колички за красота. Това е удобна многофункционална количка с минималистичен дизайн, изградена с изключителни суровини. Показвайки висококачествените си довършителни работи, T-Store,  е оборудван с наистина безшумни колела и предлага голямо отделение и различни чекмеджета, полезни за поддържане на спа кабинета винаги чист и подреден.

Ако търсите най-иновативния дизайн за вашия салон или уелнес център, можете да помислите за T-Vale, многофункционална количка за козметици. Всъщност T-Vale е направен с отлични суровини и се предлага в 12 елегантни варианта на покритие. Показвайки своите минималистични очертания, оборудвана с безшумни колела, тази количка за спа е задължителният аксесоар за всеки професионалист по красота. На едно място можете да поставите в най-добрия случай всички инструменти, от които се нуждаете, така че общата ефективност да се повиши и по този начин да се гарантират в същото време още по-добри резултати и по-голямо удовлетворение на клиентите.

Същото може да се каже и за T-Vale S  Добавяйки някои прекрасни технологични характеристики към T-ValeT-Vale S е многофункционална количка за козметици, създадена от отлични суровини. Снабдена с безшумни колела, тази спа количка с минималистични очертания е задължителният аксесоар за професионалистите по красота. Универсален и полезен, той също така е снабден с наистина безшумни колела, за да се съхранява във всеки спа кабинет. Като плюс можем да намерим нагревателна плоча, както и нагревателя, наречен Hot Cabi и хладилния блок, Cold Cab.

T-Vapo е спа количка с интегрирана парна система, предназначена за най-взискателните професионалисти по красота. T-Vapo включва голям резервоар за вода, позволяващ целодневна употреба. В допълнение към традиционните процедури с пара и озон, той предлага и билкови и ароматерапевтични процедури, осигуряващи оптимална ефективност по отношение на процеса на изпаряване.

И накрая, тук е T-Wax, многофункционална спа количка, изработена от благородни материали, предлагаща основен дизайн и фини покрития. Оборудван с безшумни колела, той следва оператора в пространството на кабината, поддържайки го чисто и функционално. Проектиран да бъде универсален и практичен, T-Wax предлага голямо отделение и чекмеджета, за да поддържате вашите инструменти винаги в правилната им позиция.

Tryllo метална спа количка за козметици.

След много дървени колички за красота, ние сме горди да представим в колекцията Trolley Spa Tryllo, метална спа количка за козметици. Tryllo е оборудван с три рафта, поставка за лампа и малко чекмедже. Много удобен, със своите 21 кг и 57x45x91 см размери, Tryllo е бял и може лесно да се придвижва през работното пространство с колелцата си. Въпреки своята простота, подобно на други колички за красота, тя ви позволява да организирате по-добре инструментите и продуктите, необходими за лечение, и осигурява основна помощ по време на работата, като избягвате ненужните движения.

Елате с нас, за да разберете всички спецификации за нашите дървени и метални колички за красота – те са проектирани да отговорят на всички ваши нужди! Там ще съхранявате оборудването, което използвате при лечението си.