Aemotio Basic

COD: 158

 

■ Мокра маса с електрическо регулиране на височината, болеро масаж, воден матрак със система Energy Heat, парна баня, цветна терапия и савонаж: седем функции за широка гама от персонализирани процедури

■ Приключенски спа програми

■ Високо почасово възнаграждение

■ Отлична гъвкавост на използване

Италиански дизайн, Спа ефект: Със 7 функции за изпълнение и персонализиране на безброй уелнес програми, Aemotio Basic революционизира концепцията за уелнес.

Aemotio Basic всъщност е в състояние да умножи използването и рентабилността на всяка спа кабина, като по този начин я трансформира в наистина интегрирана бизнес система.

 

Идеален за:

Традиционни процедури за тяло и лице, водни процедури, хидротерапия, масажи, спа процедури, релаксация, антицелулит, отслабване, тонизиращи, ексфолиращи и антистресови процедури, обвивки и маски за тяло, ексфолианти, пилинг процедури, нишковидни душове, ароматерапия, цветотерапия , таласотерапия, калолечение, парни бани и савонаж.

ЕНЕРГИЙНА ТОПЛИНА СИСТЕМА

Разполага с нагревателна плоча за регулиране на температурата на водата на матрака, като по този начин драстично намалява консумацията на вода, като в същото време увеличава максимално времето на практикуващия и осигурява комфортна температура за клиента.

ВОДЕН МАТРАК

Издръжливият полиуретанов воден матрак гарантира отличен комфорт.

РЕГУЛИРАНЕ НА ВИСОЧИНАТА

С електрическо регулиране на височината, масата също се предлага в комплект със стени от композитни панели Dibond, идеални за всякакъв тип персонализиране.

РЪЧНО БОЛЕРО

Душ за целеви микро масажи и операции по изплакване, извършвани директно във ваната.

КРОМОТЕРАПИЯ

7-те основни цвята могат да бъдат програмирани да се въртят автоматично или могат да бъдат избрани според вида на лечението, което ще се извърши, осигурявайки магически моменти на благополучие

ПАРНА БАНЯ

Предимствата на парните бани могат да бъдат предложени благодарение на професионален парогенератор от неръждаема стомана. За да се гарантира ефективността на лечението, парата се задържа от удобна и хигиенична завеса за еднократна употреба, която може лесно да се отстрани.

САВОНАЖ

Третирането с мек и обемен мус, произведен от вграден генератор, има приятен релаксиращ и почистващ ефект (по желание).