Nettuno

cod. 849

■ 3 електрически мотора за регулиране на височината, облегалката, поставката за крака и накланянето

■ Водоустойчив матрак с отвор за лице

■ Вградена батерия

■ Функция AUT: автоматично връщане от всяка позиция в нулева позиция (плоска и минимална височина)

■ Функция КРАЙ: позиция „Край на процедурата“.

Описание

 

Nettuno е леглото „под дъжда“, специално проектирано от LEMI за извършване на хидротерапевтични спа процедури благодарение на своя безшевен матрак, внимателно подбран, за да устои на действието на водата. Основата е изработена от водоустойчив материал и има две колони, електрически регулируеми чрез практично дистанционно управление, което позволява регулиране на височината, гърба, краката и наклона, което позволява на оператора да извършва различни обработки с максимален комфорт за клиента.

ХИДРОТЕРАПИЧНО ИЗЖИВЯВАНЕ

Хидротерапевтичните процедури използват потенциала на водата да въздейства върху благосъстоянието на тялото и ума, давайки множество ползи.

Студената вода има тонизиращо, противовъзпалително и деконгестивно действие, тъй като стеснява кръвоносните съдове; горещата вода отпуска мускулите и улеснява отварянето на порите с последващо елиминиране на токсините. Редуването на топли и студени струи действа върху циркулацията, като я стимулира и ревитализира, намалява отока и чувството за тежест, действа върху целулита и задържането на вода.

 

ВОДОУСТОЙЧИВА СТАБИЛНОСТ

Основата е изработена от водоустойчив материал и разполага с две колони, електрически регулируеми чрез вградена батерия и практично дистанционно управление, което позволява регулиране на височината, гърба, краката и наклона, което позволява на оператора да извършва различни обработки с максимален комфорт за клиента.

 

ВОДОУСТОЙЧИВ КОМФОРТ

Nettuno разполага с безшевен, водоустойчив матрак с отвор за лице и изключителна тапицерия, чийто материал и специално покритие гарантират лесно почистване и хигиена. Неговите изключителни структурни качества ще се запазят през годините. Специално подбран заради своята водоустойчивост, той е особено подходящ за хидротерапевтични спа процедури.

Свързани продукти