Bellaria

cod. 1017

■ 3 електрически мотора за регулиране на височината, облегалката, поставката за крака

■ Водоустойчив матрак с подкова за глава

■ Компоненти, предназначени да издържат на външни агенти и по-специално на соленост

■ Твърда водоустойчива основа, изцяло затворена

■ Синхронна функция: облегалка-поставка за крака (синхронизирана)

■ Функция AUT: автоматично връщане от всяка позиция в нулева позиция (плоска и минимална височина)

■ Функция КРАЙ: позиция „Край на процедурта“.

Описание

 

Bellaria е леглото, специално проектирано от LEMI за извършване на уелнес процедури на открито, при пълна безопасност. Оборудван с безшевен матрак, внимателно подбран, за да издържи на въздействието на външни фактори: пряка слънчева светлина, вода, сол и др.

 

Основата е изработена от водоустойчив материал и е електрически регулируема чрез практичен пъчен контрол, който позволява движенията на повдигане и синхронизирано движение на задния крак, предлагайки различни лечения и осигуряващи максимален комфорт за клиента, в допълнение към практичните контроли AUT и END, насочени при връщане на леглото в „нулева позиция” и улесняване на излизането на клиента в края на процедурата.

ОТВОРЕН ПРОЗОР КЪМ СВЕТА

СПА леглото Bellaria е проектирано от Lemi за използване в открити пространства, като по този начин отговаря на новите нужди, които пазарът изисква. Наличието на открито пространство за много спа центрове и хотели е елемент, който създава стойност, тъй като прави масажа още по-интензивен и релаксиращ, като създава връзка между тялото, ума и природата, потопени във външната среда.

 

ПОДХОДЯЩ ЗА ВСИЧКИ УСЛОВИЯ

Това, което доведе до създаването на леглото Bellaria, е необходимостта от оборудване, което може да се използва при всякакви метеорологични условия и външна среда. Слънце, вода, пясък, море, вятър: Bellaria ви позволява да извършвате процедури и масажи с пълен комфорт както за клиента, така и за терапевта. Матракът е проектиран да издържа на действието на вода и други външни агенти, докато твърдата основа, също от водоотблъскващ материал, гарантира стабилност благодарение на 4 крака

 

ЕСТЕСТВЕНА ВРЪЗКА

Наскоро преоткрихме значението на връзката между човека и природата. Много изследвания и опити потвърждават значението, което външната среда може да има по време на лечението: място, заобиколено от зеленина или бял плаж, довеждат ума до почти „първично“ състояние на благополучие, на преоткрит контакт с природата, стимулирайки сетивата още повече, издигане на преживяването за релаксация до ново измерение на благосъстоянието..

Свързани продукти