THE REFERENCE JAPANESE SAUNA!

 
 

 ЯПОНССКАТА САУНА IYASHI DÔME
Основана през 2004 г. от настоящия си мениджър Шогоро Уемура, компанията Iyashi Dôme е създадена с ясен принцип: отговаря на истинската нужда от уелнес и възстановяване на баланса благодарение на инфратерапията.
Iyashi Dôme е далечно инфрачервено лечебно устройство за професионалисти в областта на благосъстоянието, красотата и здравето, което се основава на почти 20 години развитие на водещи на пазара продукти.

ОПЦИЯ SENS
О2 устройство
Предлага се с нашия модел ID RenaiSens, устройството O2 е обогатена с кислород система за дифузия на въздуха, комбинирана с органични сертифицирани етерични масла, за да ви помогне да се отпуснете и освободите ума си.

Чрез благотворния ефект на далечните инфрачервени лъчи се насладете на уелнес на по-дълбоко ниво, където всички сетива са ангажирани и ползите са научно доказани! С близо 20-годишен опит на пазара, нашият уред за лечение Iyashi Dôme, съчетаващ технология с традиция, се превърна в качествен референтен продукт за ЛЕЧЕНИЯ и е предназначен за мъже и жени, които търсят решение за дълбока детоксикация на тялото за ефективно елиминиране на токсините (по-специално тежките метали), или желаещи да отслабнат, да регенерират клетките си, да стимулират подмладяването на кожата (видими резултати дори на лицето) или за спортна подготовка и възстановяване.

Iyashi Dôme винаги търси начини да подобри изживяването на клиента и през годините е разработил нови подходи към лечението.
Днес имаме удоволствието да представим това, което наричаме „нежни“ сесии, които осигуряват кондензирано изживяване на ползите от FIR без изпотяване, предизвикано от сауна. Дълбокото проникване на FIR в кожата има антагично и благоприятно действие, което освобождава напрежението, нежно засилва метаболизма и нулира циркадния ви ритъм за цялостно възстановително лечение.

ЯПОНСКА АВТЕНТИЧНОСТ С ВРЕМЕТО​