● EVO:

всички спа маси и лежанки EVO са оборудвани със специален матрак, базиран на HBS – Head Back Shoulder технология. Иновативната система за облекчаване на стреса HBS може да балансира натиска върху главата, гърба, раменете, краката и ръцете. С това спа легло винаги можете да спуснете подлакътниците и да регулирате облегалката за глава, така че да може да се борави с цялото тяло без риск от навяхване и контрактура.

● CLASSIC:

професионални масажни легла CLASSIC. Всички тези спа легла са с традиционния матрак с облегалката за глава или отвора за лице на облегалката и са подходящи за масажи на тялото и процедури за лице. Ако търсите професионални електрически масажни маси, вие сте на правилното място. Електрическата козметична линия CLASSIC предлага опции за електрическо регулиране на височината, гърба и краката – за да се осигури релаксираща позиция. Classic е колекцията, която най-добре отговаря на вашите нужди

● ESSENTIAL:

През годините LEMI проучи всички възможности за оптимизиране на работното пространство вътре в кабинета за процедури. Резултатът е пълна гама от табуретки, колички и мебели, които могат да бъдат съчетани с легла и столове на  LEMI. Всички аксесоари за обзавеждане се характеризират с довършителни работи и материали от най-високо качество и са проектирани да осигурят максимална функционалност вътре в кабинета, дори и в най-ексклузивните среди, всичко това се превръща в ценен елемент за професионалистите, които ще могат да извършват процедурите без загуба на време или пространство

● STATIONARY:

 колекцията LEMI STATIONARY показва фиксирани професионални масажни маси. Това спа легло се предлага с фиксирана височина и ръчно регулируема облегалка. Всички матраци имат лицев отвор в облегалката.

● Chaise Longue:

Lemi Chaise Longue е типичният шезлонг за релакс. Говорим за дървено козметично легло с ергономичен дизайн, създадено за тези, които търсят релаксиращи моменти за тялото и ума. LEMI Chaise Longue е най-добрият шезлонг за Спа. Оборудван със свалящ се матрак, Chaise Longue е ергономичен шезлонг с дискретно присъствие, който може да се хармонизира с настройките и общия стил на всеки СПА център, за да създаде топла атмосфера. Естествена топлина, която се разпространява от финото дърво Okumé на шезлонга, за да обгърне цялата зона за релакс.

● Spa Dream:
  • SPA DREAM: SPA DREAM е професионална маса за воден масаж 2 в 1, съчетаваща предимствата на водата и кварца. Това козметично легло, оборудвано с нагревателен плот и технология за хромотерапия, има електрически регулируема височина и може да се използва и за масажи и релаксиращи процедури.

Професионални масажни легла LEMI: unicuique suum, за всеки вкус.

Всяко козметично легло LEMI е направено така, че да задоволи специфични нужди. Можете да се запознаете с най-новите ни колекции, ако търсите професионално електрическо огнеупорно масажно легло или сгъваем, антибактериален, противогъбичен електрически модел. Като алтернатива можете да потърсите професионална фиксирана масажна маса. 

EVO – Portofino, Verona, Florence, Versus, Gemya – CLASSIC – Verona, Portofino, Amanda, Bellagio, Gemya, Sereneya – ESSENTIAL – Ayurveda, Next, Sereneya 1S, Sosul, Sosul 2000, Sosul Top, Versus 1M – STATIONARY – Sovelle, Spa Glam, Well – SPA DREAM.

Тези козметични легла са най-доброто, което можете да намерите, те могат да се използват за широка гама от процедури за лице и тяло, както и за масажи и спа процедури.

Предлагат се и модели с двойна употреба, като Verona EVO, които могат да се използват както като терапевтичен стол, така и като маса за СПА масаж.

Професионалните масажни маси LEMI са основно замислени да отговорят на различните нужди на съвременните спа центрове и най-съвременните уелнес центрове, интегрирайки техния привлекателен и изключително функционален дизайн. В допълнение, нашата масажна маса отговаря и на нуждите на многофункционалните стаи, предлагащи масажни услуги за лице и тяло. Всички те са проектирани с най-голямо внимание към комфорта, както от страна на клиента, така и от страна на естетиката.

Избирайки професионално легло за козметика LEMI, вие избирате продукт, който съчетава комфорт, лекота на използване и оптимизиране на работното пространство с елегантен и завладяващ дизайн.

Нека ви запознаем със спецификациите на всички наши модели естетични легла. Докато стилът е въпрос на елегантност и… естетика, ça va sans dire!