Aemotio Spa

COD: 140

 Мокра маса с електрическо регулиране на височината, душ Vichy, болеро масаж, воден матрак със система Energy Heat, парна баня, цветна терапия, савонаж и инфрачервена: 9 функции за широка гама от персонализирани процедури

 Приключенски спа програми

 Високо почасово възнаграждение

 Отлична гъвкавост на използване

 Регулируема по височина основа

 Савонаж при поискване

От най-древните знания към бъдещето. Това е Aemotio SPA, най-революционната част от Спа оборудването на пазара. Многофункционална кабина, която съчетава всички най-нови технологии за лечение с уникален и модерен дизайн. Съоръжението предлага широка гама от възможности за лечение, включително хидротерапия и пилинг, СПА, релаксиращи и антицелулитни процедури, сесии за отслабване, тонизиране, ексфолиране и облекчаване на стреса, както и цветна терапия и много, много други. Aemotio SPA: вода, светлина и топлина, за безброй уелнес програми и изключителни естетически резултати.

Идеален за:

Традиционни процедури за тяло и лице, водни процедури, хидротерапия, масажи, спа процедури, релаксация, антицелулит, отслабване, тонизиращи, ексфолиращи и антистресови процедури, обвивки и маски за тяло, ексфолианти, пилинг процедури, нишковидни душове, ароматерапия, цветотерапия , таласотерапия, калолечение, парни бани.

КОМФОРТЕН ДУШ VICHY

6 регулируеми дюзи, в комплект с функция ПОДГОТОВКА: операторът избира идеалната температура на водата преди да активира душа, като по този начин гарантира, че клиентът няма да бъде подложен на термичен удар.

ВОДЕН МАТРАК

Издръжливият полиуретанов воден матрак гарантира отличен комфорт.

ЕНЕРГИЙНА ТОПЛИНА СИСТЕМА

Разполага с нагревателна плоча за регулиране на температурата на водата на матрака, като по този начин драстично намалява консумацията на вода, като в същото време увеличава максимално времето на практикуващия и осигурява комфортна температура за клиента.

РЕГУЛИРАНЕ НА ВИСОЧИНАТА

С електрическо регулиране на височината, масата също се предлага в комплект със стени от композитни панели Dibond, идеални за всякакъв тип персонализиране.

КРОМОТЕРАПИЯ

7-те основни цвята могат да бъдат програмирани да се въртят автоматично или могат да бъдат избрани според вида на лечението, което ще се извърши, осигурявайки магически моменти на благополучие.

ПАРНА БАНЯ

Предимствата на парните бани могат да бъдат предложени благодарение на професионален парогенератор от неръждаема стомана. За да се гарантира ефективността на лечението, парата се задържа от удобна и хигиенична завеса за еднократна употреба, която може лесно да се отстрани.

РЪЧНО БОЛЕРО

Душ за целеви микро масажи и операции по изплакване, извършвани директно във ваната.

САВОНАЖ

Третирането с мек и обемен мус, произведен от вграден генератор, има приятен релаксиращ и почистващ ефект (по желание).

Свързани продукти