• LEMI

    Water Line

  • LEMI

    Water Line

  • чисто докосване

Водна линия

Тук искаме да ви запознаем с нашите спа легла от водната ни колекция – Aemotio Basic, Aemotio Spa и Sea Breeze. Всички модели са изградени с усъвършенствана и наистина уникална технологична система, която ги прави основни инструменти за професионални спа процедури, парни бани, хидротерапевтични процедури, масажи, маникюр и педикюр.

 

Открийте ги всички веднага!

 

СПА легло Lemi за релаксация – италиански дизайн, който създава безкрайни уелнес пътеки. Тук започваме с Aemotio Basic, спа леглото, представляващо новата граница на уелнеса. Всъщност той утроява рентабилността на нормална спа маса, тъй като създава повече от една спа пътека. Това е водно легло, снабдено с хромотерапия, височината може да се регулира електрически. Това водно легло за красота с хромотерапия предлага най-съвременните технологии за лечение с наистина изключителен дизайн. Може да се използва за много дейности, от хидротерапия до пилинг, от спа процедури до релаксиращи и антицелулитни процедури. Сесии за отслабване, тонизиране, ексфолиране, хромотерапия и антистрес – няма нищо, което не можете да направите с Aemotio Basic! Това козметично легло може да се използва с лекота и безопасност от двете страни, от тази на клиента и от тази на оператора.

 

Открийте ги всички!

 

От другата страна намираме Aemotio Spa, козметичното легло, представляващо нашето най-революционно СПА оборудване. Това е многофункционална кабина от последно поколение, съчетаваща най-новите техники за третиране с уникален дизайн. Оборудван с подгряващ воден матрак, Aemotio Spa работи като водно легло с хромотерапия и парно спа легло с ароматерапия. Като плюс, Aemotio Spa разполага с 6-струен виши душ, замислен за воден вибромасаж, релаксиращи процедури, антицелулит, дрениране, отслабване, стягане, обвивки за тяло, ексфолианти, масажи и процедури за лице.

 

Научете всички подробности за Aemotio Basic и Aemotio Spa, спа леглата за красота, които нямат конкуренти!

 

СПА легла Sea Breeze, функционалност и комфорт в един продукт.

 

Там, където функционалността среща комфорта, можете да намерите Sea Breeze, колекцията от спа маси за релакс, показваща изчистени линии и перфектна механика. Тези спа легла са удобни, водоустойчиви и се предлагат без шевове. Те са в състояние да предадат здравина и лекота едновременно, като обръщат точно внимание на детайлите, както правим за всички наши продукти.

 

Всяко легло Sea Breeze е снабдено с облегалка за глава с отвор и регулируема опора за ръце, за да се осигури пълно удоволствие и релакс, дори при продължителни процедури. Най-накрая, ние сме горди да добавим, че спа леглата Sea Breeze се предлагат с електрическо повдигане, обработени с водоустойчив двигател IP66, конструкция от неръждаема стомана и водоотблъскващ матрак от изкуствена кожа. Тези легла се предлагат в повече от 50 цвята, за да задоволят и най-изтънчените естетически и дизайнерски нужди.

 

В комбинация с душове Vichy, спа леглата Sea Breeze разширяват и завършват гамата на LEMI от решения за парни спа легла, предназначени за уелнес и термални центрове. Тези продукти могат да се използват във всяка терапия, в допълнение към традиционните процедури за тяло, за водни процедури, хидротерапия, масажи и за други спа услуги – например пилинг, нишковидни душове, таласотерапия и калолечение.