• Treatment Chairs

  Podo Dream

 • Treatment Chairs

  Podo Mix 3M

 • Treatment Chairs

  Lemi 2

 • Treatment Chairs

  Lemi Sincro Bi-Zak

СТОЛОВЕ ЗА ПРОЦЕДУРИ

Тук ще се запознаете с Beauty, пълната гама от масажни терапевтични столове на LEMI за спа центрове за красота. Тези столове могат да се регулират във всяка позиция, до идеално хоризонтални масажни маси. Всяко многофункционално легло стол може да се използва като легло за процедури за лице или маса за лечение на тялото, за извършване на епилация, пресотерапия, маникюр и педикюр. След това ще намерите Water, модерната колекция столове за педикюр на LEMI.

Открийте го сега!

Многофункционален стол за педикюр, маникюр, процедури за тяло и лице – запознайте се сега с цялата колекция

Колекция LEMI Beauty включва 4 различни вида столове за процедури за спа и салони за красота. Всеки модел има своите подробни технически спецификации, като има общ знаменател за всички козметични столове, тъй като всички те са предназначени за вариации от процедури за лице, тяло, ръце и крака.

Моделите, които предлагаме са: 

Podo Mix 3M

Podo Dream

Lemi 2 

Lemi 3

Lemi 4

Lemi Syncro Bi-Zak

Tesera

Столът за козметичен процедури LEMI е проектиран да позволи на козметика да работи в най-подходящите ергономични условия, за да гарантира най-високо ниво на комфорт на клиента, който винаги може да седи и да се изправи удобно. Всеки стол за маникюр, педикюр, лице или тяло е заключен с abs колелца, което му придава отличителен дизайн – заключвайки едновременно всички механизми на едно място, за да предпази движенията на потребителя.

Lemi 2 – естетически стол, осигуряващ регулиране на височината с хидравлична помпа, ръчно регулиране на тренделенбург, облегалка, крака и глава, стандартен плосък матрак и въртене на 360 градуса.

Lemi 3 – терапевтичен стол за спа, снабден с електрически двигатели за регулиране на височината, ръчно регулиране на тренделенбург, облегалката и краката, стандартен плосък матрак и управление с крачен педал.

Lemi 4 е хидравлично легло-стол за естетици, снабдено с 4 електрически двигателя за регулиране на височината, облегалката, краката и тренделенбург. Предлага се със стандартен плосък матрак и стандартна клавиатура с функция за автоматично нулиране.

Lemi Syncro Bi-Zak е легло-стол за естетични лицеви процедури, снабдено с 3 електрически двигателя за регулиране на височината, синхронизирация облегалка-крака и тренделенбург, управление чрез крачен педал с функция за автоматично нулиране и стандартен плосък матрак bi-Zak, където главата и краката са разтегателни и подвижни.

Tesera е впечатляващо хидравлично легло-стол за естетици, снабдено с 4 електрически двигателя за регулиране на височината, облегалката, краката и тренделенбург. Tesera е оборудвана с автоматични подлакътници, бутон за управление с функция за автоматично нулиране и анатомичен безшевен матрак с напълно подвижна облегалка за глава/поставка за крака.

Научете подробна информация за колекцията Beauty!

Спа педикюр стол: Открийте Water, вземете високо технологично оборудване.

Колекцията Water включва различни видове спа столове за педикюр, всички демонстриращи усъвършенствана технология, предназначена за извършване на най-професионалната услуга за педикюр. Water може да бъде стол за маникюр и педикюр, но е полезна и за спа процедури с вода, парни бани и хидротерапия.

Трите флагмана на тази колекция са Capri Pedi Spa, Elba Pedi Spa и Pedi Spa. Всеки спа педикюр стол LEMI има свои собствени технически детайли, но всеки модел споделя с останалите стандартни характеристики, свързани с простота, функционалност и комфорт. Това са специфичните черти, определящи Water, колекция, която прави възможно съвместното съществуване на модерни линии и елегантни форми, за да даде живот на многофункционален стол, който обогатява всяка стая с чар и блясък.

Ако търсите стол за лице, стол за маникюр или педикюр, Lemi Spa е това, от което се нуждаете. Той превръща трите налични процедури – педикюр, маникюр и лице – в уникален момент на фин релакс.

Сравнете Capri, Elba и Pedi, за да откриете всички детайли!