• LEMI

  Spa Dream

  Featuring a color therapy mechanism with 7 alternating colors, the Spa Dream massage table features height and trendelenburg electric adjustment. 

 • LEMI

  SPA DREAM

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.
 • Lemi

  Spa Dream

  Combined with the particular grain size of the sand itself, the sea-like “dry heat” provides for exceptional comfort, thus resulting in a perfect massage support.

Масажната маса SPA DREAM 2IN1 съчетава предимствата на водата и кварца. В комплект с нагревателна плоча и хромотерапия, с електрическо регулиране на височината. Идеален за масажи, но и релаксиращи процедури.

Spa Dream

COD: 853

■ 2 електрически мотора за регулиране на височината и тренделенбург

■ Цветотерапия 
■ Отопление 
■ Възглавница с отвор за лице 
■ Водна версия с 4 водни възглавници 
■ Кварцова версия със сферичен кварцов пясък

 

 

 

 

С механизъм за цветна терапия със 7 редуващи се цвята, масажната маса Spa Dream се отличава с височина и електрическо регулиране на тренделенбург. Пясъчната версия се състои от сферичен кварц, който обгръща тялото при нагряване, за да създаде пълно усещане за вътрешна релаксация. В комбинация със специфичния размер на зърното на самия пясък, подобната на морето „суха топлина“ осигурява изключителен комфорт, което води до перфектна опора за масаж.

 

Като алтернатива, топлият воден матрак се състои от 4 отделни възглавници, за да се запази равномерно разпределението на водата. Това води до изключително стабилна и удобна повърхност както за клиента, така и за практикуващия, като по този начин позволява извършването на всякакъв вид масаж, дори и най-енергичния и локализиран.

 

Идеален за:

Козметични, уелнес и спа процедури, емоционални процедури с цветна терапия, процедури за тяло, релаксация и всички видове масажи, дори и най-енергичните.

РЕГУЛИРУЕМО С НАКЛЯВАЩО ДВИЖЕНИЕ

Spa Dream е оборудван с напълно електрическа система за регулиране на височината и наклона, с възможност за накланяне до максимум 10°. Наклонът е внимателно проучен, за да гарантира позиция на перфектен комфорт за клиента. Накланящото движение позволява пълно отпускане и удължаване на гръбначния участък, намаляване на мускулното налягане и увеличаване на удължаването на гръбначния стълб.

КОМПЛЕКТ КВАРЗО

Леглото Spa Dream може да бъде изпълнено с кварцов комплект. Тази версия с пясък е изработена от сферичен минерален кварц, оборудван с нагряване обгръща тялото, благоприятства пълното вътрешно отпускане. Жегата е „суха“, като тази на морския плаж, а гранулометрията на пясъка благоприятства добра опора за реализиране на всеки вид масаж, дори и най-енергичния.

 

ОБОРУДЕН С МАТРАК ЗА ЛИЦЕ

Масажната маса Spa Dream е оборудвана с удобен матрак с отвор за лице. Пяната в подплатата е специално разработена за максимален комфорт на клиента, за максимална релаксация в легнало положение, дори за дълготрайни процедури.

 

Масаж Ocean Dream от Jean Guy de Gabriac

Благодарение на опита и професионализма на JEAN GUY DE GABRIAC, съчетан с дизайна и мултифункционалността на SPA DREAM с неговите възглавници с нагрята вода, се роди OCEAN DREAM MASSAGE: пътуване, в което тялото и водата се обединяват чрез топлината на ръцете и на лежанката, като вълна, която преминава през енергийните потоци на тялото, привеждайки го в състояние на пълно благополучие.

 

Първата вълна на енергия, която срещаме, е сърдечният ни ритъм. Време е отново да се вслушаме в себе си, и то по-задълбочено.

Като капка, падаща във водата, всеки удар създава пулсация, сетивно, плавно, непрекъснато, перфектно движение. Водният елемент тече през тялото ни като река. Грижата за тялото ни е акт на любов към себе си: пътуване, за да възстановим баланса си и да се насладим на пълния си потенциал. По време на масажа се поставяме в нечии изкусни ръце, способни да плават в размирните води на забързания живот, да ни доведат до емоционално пристанище. Ръцете като лодки, сърфират по кожата, следвайки топографията на тялото, като плаване над вълни. Топлите водни възглавници поставят тялото в безтегловно състояние на плаване. Те също така предлагат двойно усещане за масаж: с топли грижовни ръце отгоре и с мирни вълни отдолу. Тъй като топлината подхранва мускулите, разхлабвайки мускулното напрежение, безкрайните вълни нежно обгръщат тялото и успокояват ума. Положителните и отрицателните наклони с финно позициониране на главата нагоре или надолу със 7° играят с гравитацията и подобряват сензационното усещане за пълно потапяне. Вълна от енергия протича през тялото, завършвайки блаженото сетивно пътуване на всички нива: физическо, умствено, емоционално… и гравитационно!

 

Грижливите ръце на терапевта действат като фар в средата на морето, оставяйки ни освежени и ревитализирани в края на това сетивно преживяване, усещане за спокойствие, усещане за Едно с нашия основен елемент: Вода.

 ____________________________________________________________________