• LEMI

    Suite Stool

  • LEMI

    Suite Stool

  • LEMI

СТОЛОВЕ

В този раздел на сайта ви представяме нашата пълна гама въртящи се табуретки. Това е перфектната салонна работна табуретка, създадена специално за професионалисти по красота, и може да обогати визуално както козметични центрове, така и спа центрове.

Освен ценната си функция, те са елегантни аксесоари за обзавеждане. Нека ги открием всички веднага!

Табуретка за козметик – изработена е от различни материали, за да отговаря на различните нужди. Колекция LEMI от въртящи се работни столове за козметични терапевти включва кожени табуретки и пластмасови столове за спа центрове. По-конкретно, ето серията:

010 – 010 S

040 – 040 S

015 – 015 Pedi

019 – 019 Pedi

021 – 021 S

030 – 030 S

035 – 035 S

050 – 050 S

052 – 052 S

070 А

Въртящите се работни табуретки LEMI се различават според различните видове седалка – кръгла или велосипедна седалка, както и по наличието на облегалки. Всички модели са с регулируема височина с технология за газова помпа.

Някои модели, като Stool 021, 021 S, 035 и 035 S, са оборудвани с кръгла поставка за крака.

Всяка естетична табуретка е снабдена и с регулируема по височина седалка, за да осигури максимален комфорт за професионалистите, които извършват маникюр, педикюр и козметични процедури за лице. Предлага се и линия за табуретки за педикюр с по-ниски височини, за да се улесни изпълнението на педикюра.

Изборът на спа консумативи LEMI определено означава да предоставите на разположение на вашите асистенти стол за козметичен терапевт, чиято ергономична форма им позволява да работят с лекота и стабилност. Това са важни фактори във всяка прецизна работа, която изисква движение.

Разберете сега всички технически и естетически детайли на нашите табуретки!

Открийте Suite Stool, нашата уникална и неподражаема табуретка за естетика

Нашата колекция от въртящи се работни столове е обогатена и допълнена от Suite Stool, уникална и ценна табуретка за естетика. Отличаващ се с елегантен дизайн с ватирана изкуствена кожа, столът Suite Stool е представен в повече от 30 цвята, като основата му е в полирана стомана, алуминий и сиви варианти.

Столът Suite се предлага в 3 различни модела – 169, 169 F и 169 S, като последният има облегалка.

Със своето тегло от 15 кг и размери 66x55x45 см, Suite Stool е табуретката за естетика, която може да направи всяка работна среда ценна.

Разберете веднага как можете да го персонализирате и да придадете нотка на красота на уелнес центрове и спа центрове!