Обзавеждане

 

Тук ще намерите Arredi Spa, колекция, предназначена за центрове за красота и обзавеждане на спа центрове. Опитът на LEMI разчита на 30 години дейност в обзавеждането на салони за красота, доставка на аксесоари за козметични, масажни и терапевтични процедури. Нашите продукти се фокусират върху цялостното качество на използваните суровини и голямото внимание, отделено на довършителните работи. Това са безпогрешните изкушения на стила Made in Italy, които разпространяват нашата марка по целия свят.

Открийте подходящите мебели сега!

Мебели за уелнес центрове – T-Modular, иновативната модулна система, отговаряща на всички нужди.  T-Modular е новата модулна система, която се адаптира, за да отговори на всички нужди. Предлага се в 12 различни цвята и се състои от отделни модулни модули, за да даде живот на най-добрите и изискани мебели за спа.

Тук ви представяме 4-те модела:

361

362

363

363 L

361 е практичен скрин, изработен от висококачествени суровини и показващ изключителeн детайл. Говорим за обзавеждане за спа, предлагащо 4 големи чекмеджета за улесняване на подредбата на интериора на кабинета.

362 е шкаф, оборудван с три регулируеми рафта за персонализиране на наличните пространства. Този продукт е замислен да улесни текущите дейности на козметика. Сред спа мебелите 362 е важен, за да му позволи лесно да намира инструментите, от които постоянно се нуждае, ясно видими и налични, добре поставени и перфектно подредени.

363 е елегантна многофункционална единица, доставяща на едно място както чекмедже, така и шкаф с регулируем рафт. Този продукт е проектиран да поддържа общата настройка на работната зона и не може да бъде пропуснат. Ако искате високо ниво на стил и дизайн, 363 скоро ще се превърне в съществена част от вашия уелнес център или спа мебели.

След това, завършвайки серията от уелнес центрове и спа обзавеждане, ние с гордост ви представяме 363 L, мивка, която ви предлагаме с шкаф и регулируем рафт. Този продукт е замислен да ви помогне да организирате и подобрите общата ефективност на вашите професионални сътрудници, като същевременно повишава удовлетвореността на клиентите.

Разберете сега всичко за T-Modular!

Елегантно и качествено обзавеждане за центрове за красота и уелнес

Колекцията Arredi Spa е предназначена за спа мебели и включва колички и табуретки, които можете да намерите в специфичния раздел на уебсайта.

Спа обзавеждането LEMI се вдъхновява от ценностите на отличната изработка. Винаги предлагаме изключително ниво на качество, като обръщаме максимално внимание на детайлите и предлагаме персонализирана и директна услуга, която представлява за нас само някои от основните изисквания.

Освен това, това са резултатите от една печеливша стратегия, основана на пълната независимост на компанията. Ние непрекъснато намираме ефективност в напреднали изследвания и в отдела за разработки и се гордеем с решението да не възлагаме никакви производствени процеси извън компанията. Целият жизнен цикъл на всеки продукт се управлява вътрешно, от концепция до дизайн, от прототипиране до опаковане и доставка до центрове за красота и спа. Всяко отделно парче се обработва и стриктно оценява въз основа на добре познати критерии за проверка.

Научете скоро как да напаснете вашия салон или център за красота с решения за обзавеждане LEMI.

Защото елегантността не е да бъдеш забелязан, а да бъдеш запомнен!

 

T-Modular

COD: 361
A practical chest of drawers made from high-quality raw materials with exceptional finishes. Complete with four drawers to facilitate the organization of the cabin’s interior.
■ Wide drawers


 

COD: 362
A cabinet complete with three adjustable shelves for customizing the available spaces. The products are always perfectly visible and in order, thus facilitating the practitioner’s work activities.
■ Adjustable shelf


 

COD: 363
This elegant unit, which comes complete with a drawer and a cabinet with an adjustable shelf, is designed to help organize the work area while at the same time maintaining a high level of style and design.
■ Drawer and adjustable shelf


 

COD: 363 L
This sink unit, which comes complete with a cabinet and an adjustable shelf, is designed to help improve the practitioner’s efficiency and organization, thus increasing the customer’s satisfaction.
■ Hand washer

Свързани продукти