Verona Evo

треска. 816 EVO

■ 4 електрически настройки за височина, облегалка, поставка за крака и тренделенбург, позволяващи ДВОЙНА УПОТРЕБА

■ 3 електрически мотора за регулиране на височината, облегалката и поставката за крака

■ Системата за облекчаване на напрежението HBS осигурява перфектна ергономичност за главата, гърба и раменете на клиента

■ Матрак, който може да се персонализира по дебелина и ширина при поискване

■ Огнеустойчиво покритие, без „азо“, антибактериално и противогъбичен.

■ Идеално решение за мултифункционални стаи

■ Максимален комфорт на клиента/оператора

■ Функция AUT: автоматично връщане от всяка позиция в нулева позиция (плоска и минимална височина)

■ Функция END: позиция „Край на лечението“

Описание

 

Verona EVO е високо усъвършенствана многофункционална спа маса, която съчетава силата и елегантността на дизайна с изключителния комфорт на иновативния матрак с HBS Stress Relief System. Благодарение на напълно електрическото си регулиране на височината, облегалката, поставката за крака и тренделенбург, масата за лечение Verona EVO е ДВОЙНА УПОТРЕБА: може да се използва като стол или като легло, идеална за широка гама от СПА процедури, включително лице и тяло и масажи.

ОТ ЛЕГЛО НА СТОЛ

Verona Evo е оборудван с напълно електрически регулируем гръб и крака. Това позволява на масата за масаж да се премести от позиция „легло” в позиция „фотьойл”: за ДВОЙНА УПОТРЕБА. Всичко това ви позволява да увеличите максимално използването на лечебната кабина, като само едно оборудване може да разработи процедури за лице и тяло, дори енергични масажи и педикюрни процедури.

 

РЕГУЛИРУЕМО С НАКЛЯВАЩО ДВИЖЕНИЕ

Verona Evo е оборудвана с напълно електрическа система за регулиране на височината и наклона, с възможност за накланяне до максимум 10°. Наклонът е внимателно проучен, за да гарантира позиция на перфектен комфорт за клиента. Накланящото движение позволява пълно отпускане и удължаване на гръбначния участък, намаляване на мускулното налягане и увеличаване на удължаването на гръбначния стълб.

HBS SYSTEM (Система за освобождаване от стреса)

Масажната маса Verona Evo е оборудвана с две напълно регулируеми рамена с газова пружина и регулируема накланяща се глава с подвижен преден отвор. Тази система, наречена “HBS (Head Back Shoulder) Stress Relief System” предлага перфектна ергономия за главата, гърба и раменете на клиента, което позволява на клиента пълна релаксация, за да достигне състояние на идеално спокойствие за терапевта.

 

Свързани продукти