Portofino Evo

cod. 815 EVO

■ Основа на шкафа с дървено чекмедже

■ Височина мин. 49 см / 19”, макс. 79 см / 31”

■ 3 електрически мотора за регулиране на височината, облегалката и опората за крака

■ Системата за облекчаване на напрежението HBS осигурява перфектна ергономичност за главата, гърба и раменете на клиента

■ Матрак, който може да се персонализира по дебелина и ширина при поискване

■ Огнеустойчиво покритие, без „азо“, антибактериално и противогъбичен

■ Идеално решение за мултифункционални стаи

■ Максимален комфорт на клиента/оператора

■ Функция AUT: автоматично връщане от всяка позиция в нулева позиция (плоска и минимална височина)

■ Функция END: позиция „Край на процедурата“


Описание

Portofino Evo е многофункционална маса за лечение, която съчетава комфорт и лекота на използване с изключителна оптимизация на работното пространство. Благодарение на иновативния матрак с HBS Stress Relief System, моделът Portofino Evo гарантира максимален комфорт както за клиента, така и за практикуващия. Разполага с отделение за съхранение, интегрирано в основата. Благодарение на трите си независими настройки на височината, облегалката и опората за крака, лечебната маса Portofino е идеална за широка гама от процедури, включително процедури за лице и тяло, масажи и СПА процедури.

НАЙ-НИСКАТА СПА МАСА НА ПАЗАРА!

 

ГЪРБ И КРАКА – НАПЪЛНО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ РЕГУЛИРУЕМИ

Portofino Evo е оборудван с напълно електрическо регулиране. С помощта на жични или безжични педали е възможно електрически да регулирате височината, краката и гърба от напълно хоризонтално положение до максимален наклон от 90°. Регулирането на краката позволява повдигането на коленете на клиента до положение на перфектна релаксация.


УДОБНО ДЪРВЕНО ЧЕКМЕДЖЕ

Масажната маса е оборудвана с удобно и голямо дървено чекмедже, което може да се издърпа с помощта на малка дръжка. Чекмеджето е оборудвано с тихо бавно затваряне, за максимална ергономичност на оператора и тишина за клиента.

 

HBS SYSTEM (Система за освобождаване от стреса)

Масажната маса Portofino Evo е оборудвана с две напълно регулируеми рамена с газова пружина и регулируема накланяща се глава с подвижен преден отвор. Тази система, наречена “HBS (Head Back Shoulder) Stress Relief System” предлага перфектна ергономия за главата, гърба и раменете на клиента, което позволява на клиента пълна релаксация, за да достигне състояние на идеално спокойствие за терапевта.

Свързани продукти